Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alufelniben is csak a minőséget érdemes választani

2011.05.17

Az alufelni általában az alumínium és a magnézium különleges ötvözetéből készül, és az ötvözetnek köszönhetően sok esetben erősebb az acél felniknél. A precizitásáról híres német AEZ Produktion GmbH. különböző árfekvésű, minőségi alufelnikkel célozza meg a piacot.

 

AEZ

Az AEZ Produktion GmbH. Európa legnagyobb felni gyártó és forgalmazó vállalata. A legmagasabb elvárások szerint kialakított prémumtermékcsalád a német minőség és precizitás mintaképe. aez_logo.jpg

 

DOTZ

A DOTZ az AEZ csoport márkája, mely extra dizájnjaival kimondottandotz_logo.jpg a fiatalos, tuningot kedvelő vásárlóknak kínál megoldásokat a legextrémebb felni igényekre is. Ha bevállalós, merész és dinamikus megoldásokat keres, ugyanakkor a minőséget is fontos szempontnak tartja, akkor valószínűleg a DOTZ alufelni jelenti autója számára a legjobb választást.

 

DEZENT

Az AEZ csoport középmárkája. Letisztult megjelenésével, kiváló ár/érték arányával DEZENT felnikínál széles vásárlói rétegnek minőségi megoldásokat. A DEZENT felni a megbízható német minőség mellett sportos megjelenést is biztosít, ezért ha a kedvező árfekvés mellett az igényeinket sem szeretnénk igényeit gátat szabni, talán a DEZENT alufelni jelenti a megoldást.

 

ENZO

ENZO felniAz AEZ csoport alacsony árfekvésű márkája, ahol a minőség és az ár számít. Az ENZO alufelni is hozza a német precizitást és a megbízható minőséget. Ha igazán kedvező árfekvésű alulfelnire vágyik, de nincsenek extravagáns tuning igényei, akkor az Enzo felnije jó választás lehet.

 

 

 

Az AEZ Produktion GmbH hivatalos oldala.

* A tartalom az autoguminet felni ismertetője felhasználásával készült.

 

AEZ, DEZENT és DOTZ alufelnik

 

AEZ Valencia

 

AEZ Valencia Dark

 

DEZENT RG Dark